Reklama
 
Blog | Viktor Pondělík

Pomohl i Miloši Zemanovi

Přípravek jménem Becherovka je doplněk ke stravě v tekutém stavu a vyrábí se z výtažků z bylin. Prodává se ve formě perorálního roztoku a lze ho používat k celkovému posílení sebevědomí.


Testovány byly všechny účinné složky tohoto výrobku a bylo zjištěno, že nevyvolávají žádné vedlejší účinky, vyjma těch, jež jsou všeobecně předpokládány. U těch však bylo za dlouhou řádku let při pozorováních na četných konzumentech stoprocentně prokázáno, že zaručeně fungují. A to nejen u nás, ale i v nejedné cizí zemi.

Výsledky ukázaly, že Becherovka jako doplněk stravy je svým unikátním bylinným složením leckomu z lidí prospěšná, a to v mnoha ohledech.

Objevitel tohoto podle vlastní originální a unikátní receptury připravovaného moku se rostlinami již dávno zabýval, sbíral je a studoval a po návratu domů experimentoval, míchal a kombinoval byliny, jejichž efektivní účinky zkoumal nejen sám na sobě.

Reklama

A pak už spatřil světlo světa dodnes známý lahodný mok, jenž byl zprvu údajně označován za lék. Jenž je dnes k dostání v mnoha zemích světa a u nás je považován četnými pijáky za přírodní produkt v podobě doplňku jejich stravy.

Již začátkem politické plurality u nás obletěla svět informace o tom, že existuje jakýsi politik jménem Miloš Zeman. V té době popíjel s kdekým ve své vlasti Becherovku a nejednou se ironicky vysmíval novinářským kachnám, jichž byla tehdy naše média plná. A pan Zeman žije dodnes právě díky již dávno objevené Becherovce, onomu svému doplňku stravy, jenž má vlastně perfektní vzorec.

A nejenom panu Zemanovi Becherovka pomohla. Dobře udělala i mnoha jiným státníkům, generálům, starostům a jejich manželkám, a to ať už tuto konzumovali na setkáních s naším současným prezidentem nebo při jakýchkoliv jiných příležitostech. Dozajista dodala energie a chuti do života mnohým z nich. Ale jmenovat nebudu, třeba už jenom proto, že by to byl hodně dlouhý seznam známých i neznámých jmen.

Prostě Becherovka je přípravek, jenž nabudí, dodá energii organismu a chuť k jídlu.

Becherovku je vhodné užívat preventivně (doporučují její výrobci i konzumenti), a to i po řádku let – vždy jednu láhev poté, co je ta předchozí dopita. Je vyráběna výhradně z přírodních zdrojů – z bylin.

A co říci závěrem? Becherovku a jí podobné produkty lihovarnického průmyslu je možné zakoupit nejen u nás, ale i ve státech Evropské unie. Protože však jsou normy Evropské unie rozdílné od norem alkoholiků, je Becherovka zaregistrována jako alkohol, na rozdíl od jejích konzumentů, kteří ji považují za všelék.

 

To je blábol, co? Už určitě uvažujete o mém duševním zdraví. Napsat tohle… Ovšem toto nebylo inspirováno alkoholovými bludy. Toto bylo inspirováno skutečným reklamním materiálem. Kterému na rozdíl od výše zmíněných řádků dozajista někdo věřit bude. Minimálně ti tonoucí a i pomyslného stébla se chytající. Ti, kdo mají strach, a protože strach má velké oči, jsou ochotni platit a platit i za naprosté nesmysly.

Schválně – kolik lidí asi tak věří bludům, jež již poněkolikáté zveřejnil v celostránkové reklamě časopis TV max? Kolik bloudů si onen zázrak jménem Varumin koupilo a koupí?

Asi dost. Když se někomu vyplatí vyhazovat peníze za takto zcestnou a zavádějící reklamu. Jež si tak šikovně zahrává se slovíčky, že se pochybné zdá být pravdivým, nevyloučené jistým. Za reklamu na POTRAVINOVÝ DOPLNĚK, u kterého se vlastně vyjma nezávadnosti vůbec za nic neručí…